Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först skriven som en sångtext åt en lajvkaraktär, har sedan läst den vid ett Poetry Slam-tillfälle, men med måttligt mottagande. Jag tycker om den i alla fall.


Iris

Du tror att du förstår
men muren föll inte på en dag
Du tror att du vet
men du kan inte rubba berg

När du ser på mig vill jag le
När du ler mot mig vill jag smälta
Men när du närmar dig går jorden under

När klockorna klämtar och domedagen är här
ser jag dina ögon i mörkret
Dina händer rör vid min kropp och jag faller handlöst i avgrunden

Du försöker kuva min frihet
men jag reser mig upp varje gång
Du gränslar mina tankar
men snön fortsätter att falla

När du rör vid mig vill jag skrika
När du skriker på mig vill jag slå
Men när du närmar dig går jorden under

När klockorna klämtar och domedagen är här
ser jag dina ögon i mörkret
Dina händer rör vid min kropp och jag faller handlöst i avgrunden

Du rör mig och jag brinner
men inom är jag kol
Du säger att du älskar mig
men jag kan inte förstå

När du hånar mig vill jag ha mer
När du tar mer vill jag gråta
Men när du lämnar mig går jorden under
när du lämnar mig går jorden under




Fri vers av Jojjon
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon