Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2011-08-31


Till den som saknas

Sprid ordet
med blommor
Sprid budet
med glädje
och sorg

Sprid makten
och härligheten
Sprid askan
med vinden

Sprid ut dina vingar
och flyg




Fri vers (Fri form) av Jojjon
Läst 382 gånger
Publicerad 2011-10-19 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet. Du berör mina känslor.
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon