Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

När det inte finns andra ord
än tårar och blod
När mitt hjärta slår
och ditt har stannat
När allt jag kan tänka på
är dina sista ord
så är tystnaden allt jag hör.




Fri vers (Fri form) av Jojjon
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-20 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon