Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat

Trots att jag visste
och väntade
så kommer det ändå
som från ingenstans

så blev det tyst
i huvudet
i hjärtat
och orden försvann




Fri vers (Fri form) av Jojjon
Läst 487 gånger
Publicerad 2011-10-20 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon