Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sen natt


Olja

Alla kryper innan de står
men allt som kryper är min ryggrad
Innan jag glömmer så minns jag
Det enda som slår i mitt bröst är ekot
olja som stänker mot mina revben
Du är inte död, men ändå är du ett as
ruttnande, äcklig stank
åsnor och pianon
Där det en gång fanns värme är det nu tomt
urkarvad benmärg och olja
Det är olja överallt




Fri vers (Fri form) av Jojjon
Läst 434 gånger
Publicerad 2010-05-09 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon