Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korridorer

Vita korridorer
osynligt färgade av ljud som ekat i år efter år
De kan inte höra sorgen
eller skriken
eller smärtan
De som bara vill mitt bästa
som tror sig höra mina tankar
och mina känslor
när de sitter framför mig
och skriver det över min kropp
på min panna
och min arm
även om jag vägrar
så skriver de
ordet
om och om igen

OFFER

Men jag vägrar
att vara




Fri vers (Fri form) av Jojjon
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon