Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom egentligen inte på någon bra titel


Saknad

Så ringde telefonen
och det var tyst i andra änden
Jag sökte dina andetag
men fick inget svar
Jag viskade ett svagt ”hallå?”
en talande tystnad
ett fortsatt ”jag älskar dig.”
Jag kunde höra ett leende
och sedan var du borta




Fri vers (Fri form) av Jojjon
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 23:55



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
"att höra ett leende", vad fint det lät!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon