Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde indianerna, kan väl vi...

Idag berättade en man jag
mötte att indianerna skickade
ut folk i skogen för att fånga
sången och ta med sig den hem...
De kallades sångfångare!

Och vi, som ständigt söker efter
de där bra orden, som säger allt,
som ger allt, som har allt vi skulle
ju kunna kalla oss för ordfinnare...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 14:36



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ja, indianer är verkligen kloka!
2010-04-12

  L Patrik W Johansson VIP
ja drömfångare har man ju hört talas om, ser ut som en tamburin men ihålig...
allt vad vi gör nu med att anpassa oss till naturen ist f tvärtom gjorde indianerna för länge sedan

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt