Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på öppet vatten

vi möter varandra
på öppet vatten

det är där
i havsspeglingen

som vi ska
bygga upp

kärleken




Fri vers av virre
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre