Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det känns ibland

Klossar i tre lådor
I flera färger och många olika former
Slänger ut alla på golvet

du bara aha! en helikopter!
det där är ett sjörövarskepp va?
Ett.. Ett.. Ett.. POLISHUS!?
Angenäm symbolik
Ja.. haha. precis sådär är det


jag bara whatever




Fri vers av Neoliberal
Läst 638 gånger
Publicerad 2006-02-05 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal