Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Descartes och Naomi Klein dricker te

Jag har köpt converse
alltså är jag




Fri vers av Neoliberal
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-01-24 22:39



Bookmark and Share


  pang
ojojoj, vad opoetiskt, men starkt!
2008-05-29

  satansavkomma
Roligt att pucko ett och två är antifilosofer som inte förstår. Je dance donc je suis.
2007-03-08

  Jonathan
Bra igen!

Enkelt. Länkar både till Python och till den akademiska kvarnen.
2006-01-25

  Karin I
är det så det är?!
2006-01-24

  alfa VIP
Skitbra!
Tack!
2006-01-24

  voyage
alltså är du..?
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal