Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neocortex

Vänd på stenar i mossen, mosar jag något
håll mig inte ansvarig

fossingar är upptagna med vart de sätter sina steg
ibland trampar de fel

och ingen kan sopa upp efter dig
som om du vore någon jävla Dalai Lama




Fri vers av Neoliberal
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-01-25 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal