Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoologi

och som liten brukade jag lägga små äppelkärnor i gamla kaffeburkar med jord
så jag kunde se på dem när de växte sig ur skorna

som fattig godisnarkoman planterade jag hallonmumrickar på fotbollsplanen
så jag kunde stilla mitt behov

när jag sett en bra film på bio brukar jag gräva ner biljetterna i trädgården
så jag kan lära mig alla grymma repliker

Ibland stoppar jag ner små lappar med ord i rabbatten
så jag kan gräva upp sinnesstämmningar när jag bättre behöver dem

Idag har jag begravt min tjej på bakgården
jag väntar mig att om några dar kommer det att växa upp ståtliga tjejträn




Fri vers av Neoliberal
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-02-03 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal