Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är mytomanernas konung

Jag springer fyra varv runt nuet
För att bli av med skrämselhickan
Leder min trogna springare
Ett får
Leder min trogna springare in till staden
Där alla tjänar avgudabilder
Av sig själva
Väl där förkunnar jag
Att jag inte har något att förkunna
Och får stående ovationer

Jag är mytomanernas konung!
Kring hjässan har jag en krona av fördelaktiga citat rykta ur sina sammanhang, kartor till platser jag bara sett på bild samt bilder på Brad Pitts nakna kropp med mitt påklistrade leende.




Fri vers av Neoliberal
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-01-15 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal