Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*taksnön *i vårsolen *ber


*
taksnön rasade
från stugan vid Ljusnans strand

plattade staket

*
damen på tåget
ber honom hjälpa henne
med korsordet

*
i vårsolens glans
prövas tålamodet av
oljudsmaskiner

när sopblåsaren tystnat
borrar grannen i väggen





Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-12 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP