Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg är sånt som bor i fantasi och minne

 

varsamt packad liten dockvagn i rött trä med små små hjul

 

hon som drog den är stor nu

lite för stor nu

 

vila lilla docka

det kommer nya dagar också för dig




Fri vers av Hannadraken
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-12 22:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2010-04-19

  Lili Samuelsson VIP
du är grymt bra
2010-04-15

  Vingklippt Fågel
Vacker historia på litet utrymme, like it!
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken