Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till B HV 4:7


du talar om min skönhet


Min Herre talar
om min skönhet

På dig finns ingen fläck
säger Han

som ser

mer

än du




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, dikten var kalasfin och sann... och björns kommentar likaså! :-)
2010-04-13

  rebecca d VIP
det är klart..jag har väl inte sagt något annat..MEN...det färgar också utsidan...om man lever i den sanningen...har du inte sett människor utstråla en skönhet...de egt inte har?
2010-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om insidan, inte utsidan.
2010-04-13

  Bibbi VIP
En underbar verklighet.
2010-04-13

  rebecca d VIP
de snubblar in i vakenheten med vidöppna ögon...
så härligt uttryckt!
:-)
2010-04-13

  Björn Donobauer
Ingen optiker
Behöver korrigera
drömsyner
de snubblar
in i vakenheten
med vidöppna ögon
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP