Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖD VÄSKA

Attaché så röd som blod
av dokument är den full,
en lite plunta "klar"
längst ner i briefkejsen han har.
En skitig bag med tomglas
töms i igloo, fyllot Berra ju han é go.
På Centralen i ett skåp
där bor Charlotte the pimpernell,
sitt bohag i en röd väska
är allt hon har tills ikväll.

Attaché så röd som blod

av dokument är den full,

en lite plunta "klar"

längst ner i briefkejsen han har.

 

En skitig bag med tomglas

töms i igloo, fyllot Berra ju han é go.

 

På Centralen i ett skåp

där bor Charlotte the pimpernell,

sitt bohag i en röd väska

är allt hon har tills ikväll.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-13 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar