Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det inte alltid hur det ser ut att vara. Gå inte.


Hjärter Kung

Du knackade på
Och jag släppte in dig
Men du såg hans skepnad
ta min hand
Du såg inte

du reste dig och gick

Jag satt kvar
inuti mitt hjärta

Du knackade på
Jag famnade om dig
Men hans armar drog mig bort
Han var kvar
och du trodde det
var hjärter kung
slutspelat

Du vände och gick ut

Jag stod kvar
Fast jag ville gå iväg
Du såg inte
att det bara var ett säkert kort
ett ess i rockärmen för sämre tider

Hjärter Kung

Jag vill att du knackar på
Och tar mig härifrån
Jag vill inte stå kvar
Och se dig gå




Fri vers av Pyrén
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 06:39



Bookmark and Share


  Blidsberg
Vackert
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén