Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just då - inte sen...

Jag sa till min älskade
nu blommar hägg och syren
vid vårt knut, kom ut... Men han satt och
läste och i teve rullade hans program på
och när han med allt sen var klar och då
tittade upp och skrek, var, var, var...

Men då var all blom slut...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-14 09:04



Bookmark and Share


  limerick
Instämmer i tramps kloka kommentar av denna din analys av själva livet som pågår just nu i detta ögonblick och där väsentligheter lätt kan passera förbi. Carpe diem uttrycker något mycket viktigt om än uttrycket nästan är uttjata numera.
2010-04-14

    tramp
Klokt livet är NU inte sen eller på TV:n
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt