Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutinerad debutant

Jag vill också åka iväg
precis så där, hand i hand
Hejdlöst skrattandes, trots migrän och stress
Jag vill vara där
Kanske Stockholm
Kanske se de obefintliga resterna av isen över Riddarfjärden
eller kyssas vid något lejon på Drottninggatan
Vill ha någon att åka med
Jag vet precis vad jag vill
tror jag i alla fall
Men när nikotinet sätter in är jag precis lika ensam som förut
Den enda skillnaden är att jag saknar dig ännu mer
Jag har varit vaken hela nätter den senaste tiden
rökt mina John Silver
Jag gillar det
att bara låtsas att ingenting kan skada mig
Jorden snurrar på tok för fort för mig, för Dig också tror jag
men det är okej
Jag förstår det helt och hållet
Jag ska hålla Jorden still tills det ögonblicket då Du är redo
då ska jag snurra Din jord igen, förtrolla alla dina sinnen
Visa dig att du lever
Hela Norrköping håller andan när du ler
Spårvagnarna, H&M
alla kafeér och Kupolen
Någon vis man sa någon gång att de bästa tonerna ofta är de som kräver lite ansträngning
Jag brukar tänka att det är långt hem
Men med Dig skulle jag kunna gå runt hela världen




Fri vers av fakieform
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-14 09:50



Bookmark and Share


    tehdog
Jag gillar. Svängen över till de konkreta cancerpinnarna var likt en knivs beskrivande av luftens ljudvågor. Sylvass, påträngande och slutltligen; genomsyrande.

Och att det sedan inte spelar någon roll!
Nej. Pang smack, nu drar vi. Avslutningsraderna kittlar min ryggrad. efterkänslan kliar hela ryggen. aaaaaaahr
2010-04-15

    ej medlem längre
mycket fint
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform