Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

From Stockholm with love

det enda jävla moraliskt rätta vrider om inuti mig

biter tag

sliter sönder

äter upp mig inifrån
snälla, ljug för mig
för, då sanningen är mitt mörker söker jag inte ens ljuset
jag famlar mig inte fram genom svärtan

sökandes efter ett handtag

nej
jag stannar där
för det är bara mitt jävla fel
och ett liv i mörker kanske inte är så illa ändå


självklart missar man mycket vackert

men därmed missar man också mycket av det onda
och det är väl hela poängen?
att det jämnar ut sig i slutet?


jag ger tanken mitt allra mest innerliga hopp
och nu, nu lämnar jag ut mig till mörkret


ljuset får hitta mig, där jag kommer att sitta
på den kallaste av stolar, i det kallaste av rum

med de kallaste av tankar
 

 

(i mina ljusa, förbjudna drömmar flätar vi samman våra fingrar och åker någonstans, tillsammans)




Fri vers av fakieform
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-11 17:55



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Rent av bra skrivet =)
2011-02-22

  amber
Gillar "självklart missar man mycket vackert

men därmed missar man också mycket av det onda". Fint.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform