Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... stadens viktigaste platser besöks bara i nödfall




Besinning

 

 

Du har så bråttom

i din lek med döden

Du flirtar så sanslöst

med livets sköra trådar

 

borde du inte

avsätta en timma i veckan

till det själens

spinningpass

som bara

kan förbokas

 

på en kyrkogård

nära dig

innan du hamnar

så djupt under ytan

att du uppskattar

livet utanför




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 2468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 10:45



Bookmark and Share


  walborg
Vilka bilder och vilket språk!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer