Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Jag har drömt om rosorna
som föll mot stranden
om gnistrande stjärnor
som lyste upp vägen
under nattens slöjor

jag drömt om gränderna
där hemligheterna
skrevs i fönsterrutorna
jag drömt om krossat
glas som limmats samman

om världen i svartvitt
och färg
jag har drömt om vitsippor
i rännstenens jord
jag har drömt om rosorna
som föll mot stranden

om att bära havets röst
i snäckorna
jag bär i handen

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-14 17:24



Bookmark and Share


  Anna*
Du har en mycket speciell stil som tilltalar mig djupt. Värmen i din ton, ordens vändningar som ger tröst och hopp ... gillar!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~