Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka ~ Växthus

~¤~

Precis som vårens växter
så måste vi resa oss

blomma så sakta
precis som vårens växter
i fortplantningen

LPWJ 14/04/10




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 703 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-04-14 17:25



Bookmark and Share


  aol
underbar , bokmärkes
2010-04-21

    ej medlem längre
Ja, vi är alla en del av naturen!

Bara med lite olika förutsättningar,
men annars rätt lika ...


Hälsn. Ann
2010-04-15

  thyra
Just så! Vårligt precist!
2010-04-14

  Bibbi VIP
Så underbart fin.

Applåd!
2010-04-14

    ej medlem längre
Måste vara den enda existerande växthusdikten, bra!"
2010-04-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Utan resning
slutar det med
utglesning!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP