Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


För att aldrig sägas åter.


Ord vi en gång skapade försvann
för att aldrig sägas åter
samma sekund dom sas, lika fort glömdes dom bort
vinden förde dom bortom intet
likt en fjäder som pustades ur våra munnar

för att aldrig sägas åter.




Fri vers av Lenia
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia