Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma sätt som jag

Alla vackra ord dog,
och med dem dog allt vackert.
Jag glömde vad orden innebar,
deras mening var borta.
De tog mitt inre med sig,
allt det jag sett som viktigt.
Det där andra tog överhanden,
över mig, min kropp, mitt jag.
Allt det vackra försvann,
det andra återstod...
Orden får jag aldrig tillbaka,
de är döda på samma sätt som jag.




Fri vers av xpressme
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-14 23:25



Bookmark and Share


  xpressme
tackar!
2010-04-23

  Katinka VIP
Väldigt bra, med djup och känslighet. Stiligt skriven, utan att vara sentimental.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme