Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, som en stormvind!

Likt en fågel flögs din kärlek
till mig över bergen
av alla vindar bars den till mig,
som en liten knopp
den höll och den föll
i min tomma öppna famn
där slog den upp
sitt underbara öga...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-15 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!

Jag tolkar det som att kärleken kom
med vinden ...
Till någon som var ensam, och där slog den rot ...



Hälsn. Ann
2010-04-15

  En strimma av guld
Så fint skrivet!

En liten fågel kom med ett budskap.
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt