Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte

 

 

ännu vilar din hand

som en skugga längs min rygg
som en blundad vind
som rysningen i gryningens första vakenhet


och solen glimmar stilla
dag efter dag

 




Fri vers (Fri form) av Hannadraken
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-15 10:07



Bookmark and Share


  halmstrå
en blundad vind...
det uttrycket tar jag med mig och lägger under kudden!
2010-04-17

  Eva Langrath VIP
Starka varliga ord som andas avsked, närvaro och kärlek.
2010-04-15

  Lili Samuelsson VIP
det här är
vansinnigt galant
bästa livet,helt enkelt
2010-04-15

    ej medlem längre
åh. och åh. och mera åh. jag sparar den här. behöver precis den idag. tack.
2010-04-15

  am
Du är verkligen bra på att beskriva, hitta rätt ord till det sköra och flyktiga.
2010-04-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackra rader. =)
2010-04-15

  Per Rydberg
Vackert vemod men med livskraft - en dikt jag tycker om att läsa!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken