Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosenrasande, slutar jag bry mig

jag minns dig

du stog där och drog över lindas hår
jag önskade du ville skära av min arm

det finns så mycket jag skulle
aldrig kunna säga för att
min kärlek finns inte i ord

det hettar i solens strålar
och ni myser och du ger mig en blink
och liksom en rosenknopp som
slår ut
blir jag rosenrasande
för att jag faktiskt bryr mig

jag ler om dagarna för att jag förnekar
att jag kommer på mig själv
om nätterna
rosenrasande
att jag faktiskt bryr mig

för vet du vad?
du förtjänar inget kallat kärlek
därför ska jag sluta slå ut
därför ska jag sluta bry mig
om något som inte
förtjänar rosenraseri




Fri vers av rajaynaya
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya