Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läget som du skapade.

Snälla, snälla, snälla, snälla låt mig nu få börja gnälla.

Alla färger är så grälla, när du går med din baksmälla.

Du får skylla på dig själv och mekanismen som sa svälj.

Alvedon som brus i glaset, aldrig mer du redan sagt.

Snälla, snälla, snälla snälla skicka mig till slakt.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 19:51



Bookmark and Share


  Lady Alassa
nog är det exakt och träffande
Det svåraste är nog alltid att vara medberoende
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP