Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min lilla hemlighet

Leende läppar , gråtande själ.
Hemska tankar , fast jag vill väl.
Ledsna ögon , falska skratt.
Kalla kårar som faller var natt.
Stark på utsidan , svag därinne..
Mörka stunder i mitt sinne.
Jag bär en mask som ingen kan se.
Det är den som hjälper mig att le.
Varför , är det bara jag som vet.
Mina tårar har blivit min hemlighet.




Fri vers av xpressme
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-15 22:54



Bookmark and Share


  xpressme
tackartackar!
2010-05-04

  Mathias.F
usch, så bra!
2010-05-02

  xpressme
tackar!
2010-04-23

  Paulus Johannes Allaverdi
gillar :)
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme