Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Konträra obegripliga förstånd

Du Konträra obegripliga förstånd som mellan sommarens längtan och vinterns köld.som föregripet sig och sekulariserat våra inre väsens tillförsikt ,Där deras omedvetet blivit bestulen och hemsökt av melankoliska tankar som förglömde alla sitt ursprung. Det är här man tilltar variationer i sin egenhet till nersvärtande färger.Sen i om deras misströstan gjort och bekänt sig skyldig inför omedgörliga fantasifoster destruktivitet .Så vaknar äntligen förståndet upp och får enorm aptit och själslig styrka .Och där hittar vi tillbaka till varandra och åter igen får kärleken bestämma och rota sig inför den du älskar.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-08 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist