Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten om death metal


Död mans musik

Skrik och avgrundsvrål
Med blastbeats snabbare än ljus
Besatt av ingentinget
Förälskad i död och evigt mörker

För detta är necro
Detta är energi
Detta har ingen puls
Men ändå full av liv

En död mans musik




Fri vers av vargavinter
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-10-10 16:38



Bookmark and Share


  heavymetalunge
jag älskade den!
jag är svartrockare och du har såå rätt..
skitbra!
2006-12-08

  volatile
riktigt skönt skrivet.. om man nu kan skriva death metal i en dikt så är det precis vad du har gjort..
2006-10-10

  Daniel lindqvist
right here right now ..,glänsande!!!!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter