Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wonderwall




Visst vi är inte där än
Det har precis börjat synas
Men den kan redan höra det
jag säger.
Mina ord, dina ord, våra ord
Och när jag rör dig, min älskades mage
är jag bara några centimeter ifrån det

När jag ligger tätt intill dig, du som gjorde mig hel
När min hand vilar på din mage och du sover djupt
Då känner jag närhet av två

I don´t belivie that anybody
feels the way i do about you now




Fri vers av vargavinter
Läst 408 gånger
Publicerad 2008-03-24 02:23



Bookmark and Share


  ulli
wonderwall är det bästa låten som gjorts någonsin.

och din dikt berör.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter