Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnrosvägen 22

Far käre far
Fader vår
Har ett hjärta utav gummi
och en nävfe utav stål

Far käre far
Fader vår.
Slog mig som liten
Helt på eget bevåg


Far käre far
Var var du när jag
Grät

Grät gjorde jag
Jag var liten och svag

Far käre far
Jag är nu vuxen och stor
Far käre far vågar inte slå nu må ni tro

Far käre far ska jag förlåta dig igen?
Försöka få dig tillbaka
du som alltid gav igen

Far käre far
Fader vår
Jag är din son

Inget blir sig likt igen
Och mor
Tittar på




Fri vers av vargavinter
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 16:42



Bookmark and Share


  Jeanhest
Den va jobbig o läsa, snuttikluttislutten.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter