Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sett från sidan

Så som du ligger nu.
De linjer.
De former i där du träder fram.

Jag vill men, jag kan inte.
Älskling du vet att jag inte kan....måla av
dig där du ligger nu.
Måla av dig för att föreviga dig.

För jag är förlorad.
Förlorad i dig.

Men jag ger dig mina ord istället.
Min ord som aldrig kan beskriva.
Hur mycket jag känner...
Hur mycket jag älskar...

Dig




Fri vers av vargavinter
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-05-06 14:11



Bookmark and Share


  Jeanhest
Å va glad jag blev nu... Den var jättefin.
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter