Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens drift

Det är min drift att älska glömma och förlåta som ger mig min plats här i sidan av livet.
det är även här jag kan se dig i mina ögon och älska stunden,tiden och friden.
Jag sökte efter din sanning för att förstå dig och ditt inre.
Där stötte jag på din natt svarta svärta och ditt stupande djup.
Den berörde mig lurade och samtidigt förförde mig in allt djupare.
Någonting i mig gick sönder men jag blundade hårt för den hårdhudade sanning
som nu allt mer dikterade vad man skulle Känna,se och beröra.
älska mig för den jag är inte för den du vill jag ska vara.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist