Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
belånade från mina andra med bildat i nya känslor


Det eforiska som är du

Har mina händer blivit allt för frestad att smeka din hy.
som ett beroende har du fått mig på fall. Här har åtskilliga timmar offrat sömn och sinnesro för att vara dig nära.
Jag trodde länge att jag möte dig med mina blickar för dig att tolka.
Så jag längre fram kunde bli något för dig att finnas
Varför klär jag inte i dig som du klär i mig
Det är en fråga för dig att först förstå och sen en fråga för dig att våga hitta svaren på.
Under tiden så ska jag älska dig i tystnaden och vårda vår framtid i minnen att göra.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 364 gånger
Publicerad 2015-01-15 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist