Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En godnatt grej jag lägger barnen till....


God natt ni unga

Här lämnar jag av mig

och låter natten råda

över min sömn och dröm

När mina ögon tröttnat

på att vara ung och dum.

Så godnatt ni barn av nattens kungar.

Under stjärnorna lyser ni unga.

Godnatt till er alla och låt ögonen falla.





Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-20 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist