Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarheten i mig som är dig...

Jag ville visa dig min nakenhet min innersta sårbarhet.Men framför allt min omättade kärlek som jag så länge dolt och gömt och aldrig vågat släppt ut och visa inför dig. Jag hade förberett mig mentalt att vara stark.
Jag hade offrat mitt sista lilla strå av värdighet och själv förtroende.
Men du förlorar dig i någon annan.som lever på gränsen.som inte ser dig och det vackra som är du.Fan det skulle ju vara vi .Nu lämnar jag åter igen mitt lilla hjärta trasiga bitar.För att åter igen pussla i hop min brustna själs tårar i alla tårars glömda salars tomma frågor.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-03 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist