Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att flyga



Det är när saknaden tar mark

likt ett virrvarrstrassel
av känslor

som dagen känns påtaglig

och jag kan inte bestämma mig för
om det känns
levande eller dött




Fri vers av Agnes
Läst 745 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-05-02 16:20



Bookmark and Share


  aol
en fin poesi,
2010-05-04

  LassO
levande, "jag saknar alltså lever jag" typ... men saknaden kan verkligen "göra sej påmind"
2010-05-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt som starkt kilborrar och starkt berör.
Vacker i all sorg och vemod och känslan av landet ingenstans.
2010-05-02

  Elaine.S VIP
Starkt talande ord, slutet allra mest!!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes