Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nnnnnnnnnnnnn

spelman
med plågade läppar
tömda snapsglaset på ett bord

tyst är publiken
tonerna ville inte komma
bara gråten




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-16 20:17



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Tycker titeln i sammanhanget är genial; när jag läser den här blir jag sittande, stirrande in i undflyende rymd.
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP