Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vulkanaska

den här natten
kom innan
jag kunde
reagera

och ska jag
beskriva
den tryckande
luften

funderar jag
på vulkanaska
från Island

som äter sig
in i lungorna

när jag ser ut
över den nattsläkta
förorten




Fri vers av virre
Läst 461 gånger
Publicerad 2010-04-16 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre