Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatan



En skugga, stor som ett hus,

det var en man med ett skönt rus.

En doft, så hemsk och frän,

det var en fjortis som kräktes likt en fontän.

Ett skri, så högt och gällt,

det var ett fnask som i ett hörn blivit "tillfredställt".

En ljudsymfoni, poff & bang,

det var en död mans klang.

Ett gäng i en klunga stå,

som skickar runt det de blir höga på.




Fri vers av Katten
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-17 00:23



Bookmark and Share


  Gawain
*urk* på det härligaste vis,,

Skitkonstigt nog tilltalande, all denna illdoft och jämmerligt äckel till trots. Fast tack vare just. Ju.
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten