Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta i trä!

Jag älskar doften av skog av den kan jag aldrig få nog
det är, som om en osynlig makt mig dit drog...

När vi är ute på en skogsväg och kör
och jag känner luften av barrskog blir jag
av glädje hög och likaså när vi kommer till en såg
och trädoften känns vida omkring.

Så hemma har vi bord, stolar och lampa av furu
och badrumsbänk och byrå och sängar av samma trä
ja jag är, som jag är till trä kan jag aldrig säga nä!

Å, tänk du att få känna trä mot sitt knä!
Du det är, som att kroppen i sol klä!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-25 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag instämmer här helt i din text!

"Jag älskar doften av skog av den kan jag aldrig få nog
det är, som om en osynlig makt mig dit drog..."
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt