Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*solhet *optimist *känner *äldre


*
solhet träpanel
mot hans vinterryggs

bara överkropp

*
optimistens sa
att våren kommit  - men

pessimisten sa

att vintern bara försvann
i parodisk april

*
känner sympati
för John Cleese - skuldsatt

kärleken mött

*
äldre tonåring
tog farväl vid tåget

- jag älskar er!





Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-17 12:24



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
korta små fina haiku med stort och stark livsnärvaro ,bilden förstärker känslan av livsbetraktelse som infinner sig när jag läser.

"optimistens sa
att våren kommit - men

pessimisten sa

att vintern bara försvann
i parodisk april"
2010-04-17

  thyra
Alla är rara små verser, gillar optimist - en ny tanke. Fint!
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP