Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland försöker man laga något som är för trasigt, och med alla hjälpmedel försöka limma ihop det.


hopplöst

ansträngningen
att verkligen försöka
bry sig och misslyckas

tvekandet
innan lögnerna
parkeras i munnen

smakupplevelsen
tuggat ett ord
spottar ut intet

ångesten
när korten har synats
i en genomskinlig tår






Fri vers av Kathrina
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-09 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker att detta är perfekt. Alla formuleringar, allt
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina