Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klinko

jag behöver substitut
någon som lever mer än jag
som kan jaga bort mina spöken

jag behöver närhet
någon med mycket kärlek
falsk eller inte

jag behöver skratt
någon med kass humor
som gör mig ganska rolig

jag behöver tidsfördriv
någon med mycket fritid
och har pengar utan jobb

jag behöver försvinna
någon som gömmer mig
tills jag orkar själv igen




Fri vers av Kathrina
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-21 19:13



Bookmark and Share


  Drömkram
Mer sarkastiskt underfundig kan du knappast bli. Jag älskar dig för det ! "falsk eller inte", "någon med kass humor". Du är bara underbar att läsa och triggar verkligen känslor men ja med en viss sorgsen underton. Kram
2010-06-21

  Niclas Petersson VIP
Riktigt snyggt.
Gillar.
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina