Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osilat

Tankegytter utan vanestyrning
letar raskt upp osedda spår
undflyr de gamla inövade, inoljade, de kvävande
Byt tidning
eller börja på sista sidan och läs var tredje rad
När livet inte längre är ett korsord behöver tanken splittras och födas om




Fri vers av Feminaz
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz